Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Харків

У Харкові пролунав вибух

У Харкові ввечері 20 квітня сталася подія, яка спровокувала паніку серед місцевих мешканців. Під час повітряної тривоги пролунав вибух. Ця новина швидко поширилася і отримала значну увагу засобів масової інформації. Варто відзначити, що Керівник Операційного штабу оборони Харкова Олексій Синєгубов підтвердив, що цей вибух є наслідком удару військ Російської Федерації. У зв’язку з цим, у місті та області була оголошена повітряна тривога. Ця подія не є єдиним випадком, коли Харків потерпає від агресії зі сходу. Раніше вже повідомлялося про вибухи в місті. Продовжуються обстріли і на Харківщині, що призводить до серйозних наслідків, зокрема масштабних пожеж. Ця ситуація вимагає негайних заходів для захисту мирного населення і відповідного реагування на агресію.

У Харкові ввечері 20 квітня під час повітряної тривоги пролунав вибух

Про це повідомляє Укрінформ у Телеграмі.

«У Харкові пролунав вибух», – йдеться у повідомленні.

 Керівник ОВА Синєгубов підтвердив, що війська РФ завдають ударів

У місті та області оголошена повітряна тривога.

Читайте також: У Харкові знову пролунали вибухи

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині російський обстріл спричинив велику пожежу в Курилівській громаді Куп’янського району.

Джерело: ukrinform.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.