Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Харків

Росія повторно атакувала Харків. У місті чути вибухи

Вибухи у Харкові та області викликали тривогу та страх серед місцевих жителів. Це вже другий удар росіян по місту за день, який спричинив значні руйнування та людські жертви. Ситуація в Україні залишається напруженою, а російські атаки набувають все більшої сили та частоти. У цій статті ми розглянемо подробиці останнього нападу РФ на Харків та область, а також розповімо про попередні події та їх наслідки.

Вибухи у місті пролунали близько 16:37. В цей час у Харкові та по всій Україні оголошено сигнал повітряної тривоги, який пов’язаний зі злетом ворожого винищувача МіГ-31К.

Оновлено о 16:50.

У місті чути повторну серію вибухів.

Це вже другий удар росіян по Харкову за день. Перед цим російські окупанти скинули керовані авіабомби по області.

Російські удари по Харкову та області

Раніше повідомлялося, що війська РФ у ніч на 5 квітня вкотре атакували територію України ударними дронами та ракетами. Так пізно ввечері стало відомо про серію вибухів у Харкові.

Зазначимо, що за 4 квітня РФ атакувала Харків двічі. До цього загарбники РФ атакували Харків дронами “Шахед”. Декілька БПЛА пошкодили приватні та багатоквартирні будинки. Тоді під час повторного удару, загинули троє рятувальників, що займалися ліквідацією наслідків попереднього “прильоту”. Наразі відомо про 12 поранених та 4 загиблих через атаку РФ на Харків. Крім того, в Харківській області було пошкоджено енергооб’єкт.

Додамо, також сьогодні вночі російські загарбники здійснили авіаудар по недіючому аеродрому в Коротичі, який у Харківській області. Обійшлось без постраждалих.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: rbc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.