Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Житомир

Вночі мобільна вогнева група збила ворожий Shahed у Житомирській області, тривогу не оголошували

Українські Збройні Сили продовжують успішно протидіяти агресії російської армії на сході країни. Сьогодні вночі на території Житомирської області український підрозділ мобільної вогневої групи збив ворожий Shahed. Це сталося в результаті використання зенітних керованих ракет С-300 та операцій БпЛА «Shahed-136/131». У статті детально описано заходи, які вживали українські ЗСУ для ураження цієї загрози. Добре, що активність російської сторони в цьому регіоні зменшилась, але все ще потрібно бути насторожі.Житомирські ЗМІ продовжують утримувати громадськість в курсі останніх подій і спостережень, пов’язаних з цим конфліктом. Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram, щоб отримувати оновлення в реальному часі.

Сьогодні вночі на території Житомирської області підрозділ мобільної вогневої групи Сил оборони України збив ворожий Shahed.

Про це 3 квітня повідомляє командування Повітряних Сил ЗСУ.

«Вночі 3 квітня 2024 року ворог ударив по Донеччині трьома зенітними керованими ракетами С-300, а також застосував 4 БпЛА «Shahed-136/131» із району Приморсько-Ахтарськ – рф. «Шахеди» були знищені підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України у Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській та Черкаській областях», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що останній раз повітряна тривога у Житомирській області була 31 березня з 04:33 до 06:38.

Нагадаємо, уночі з 9 на 10 березня Сили оборони знищили 35 БпЛА «Shahed» на території України. У межах Житомирської області також спрацювала ППО.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 11 лютого 2024 року у Житомирській області збили 2 дрони-камікадзе. Тоді сили ППО збили 40 із 45 російських дронів. Під час повітряної тривоги уламки російського «Shahed» впали у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.