Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Харків

В Харкові пролунали вибухи: окупанти завдають ударів

Останніми подіями, які трапилися в Харкові та області, стали повітряна тривога та серія вибухів. Після оголошення тривоги, ПС ЗСУ попередили про пуски авіаційних бомб на Харківщині. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав жителів міста та області шукати укриття. Ворожі сили запускали керовані авіаційні бомби з Луганської області. Нещодавно, противники також атакували пожежну частину на Харківщині, але рятувальники не постраждали. Усі новини про ці події можна знайти на наших каналах у Telegram та Viber.

ПС попереджали про пуски КАБів.

Харкові пролунали вибухи. В області від 09:53 оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомили моніторингові канали та місцева влада. 

“Окупанти завдають ударів. Жителі Харкова та області, будьте в укриттях”, – наголосив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

До слова, після оголошення повітряної тривоги ПС ЗСУ попередили про пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією на Харківщині. Своєю чергою, моніторингові канали повідомили, що ворог запускав КАБи з Луганської області. 

Як повідомлялося, вночі росіяни вдарили по пожежній частині на Харківщині. Шестеро рятувальників, які перебували на чергуванні, не потерпіли. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.