Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Україна

На Київщині оголошено повітряну тривогу, ворог атакує дронами : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: Карта повітряних тривог

Російські війська знову атакували Україну дронами-камікадзе типу Shahed

Близько опівночі Повітряні сили повідомили про рух ворожих дронів на Київщину та між Полтавською та Дніпропетровською областями.

У Київській області оголосили повітряну тривогу. Перед тим у четвер, 18 квітня, Telegram-канал Київ INFO | Новини Україна повідомив про “шахед” в напрямку Переяслава, а Telegram-канал monitor сповістив про БпЛА вектором на Бориспільський район Київщини.

“Яготин / Березань  та усі населеніпунгкти, що поряд, пройдіть в укриття! Може бути гучно”  – попередив у 0.10 Київ INFO | Новини Україна.

 

Окрім Київської області сигнал тривоги лунає в Чернігівській, Полтавській, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській областях. 

 

Повітряні сили України попереджають про загрозу балістики і просять не ігнорувати сигнал тривоги і знаходитися в укриттях. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.