Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Гравчині Шахтаря та Кривбасу побилися після матчу : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: ФК Шахтар Донецьк

Перед початком матчу Шахтар – Кривбас ніщо не віщувало бійки

Поєдинок чемпіонату України з футболу закінчився масовою бійкою футболісток команд.

Несподівано завершився матч 5-го туру другого етапу жіночого Чемпіонату України з футболу. Шахтар на власному полі приймав Кривбас.

Криворіжанки перемогли з рахунком 0:1. В середині другого тайму гості отримали право на пенальті, і хоч реалізувати 11-метровий не змогли, утім з добивання такі вразили ворота господарок.

Проте нажаль, найбільше з цього матчу запам’ятається не забитий м’яч, а масова бійка після поєдинку.

Невідомо чому почали чубитись гравчині команд, адже початок конфлікту не потрапив у трансляцію, утім в підсумку у протистоянні прийняли участь чи не всі гравчині.

Бійка була настільки сильною, що дівчат довелось рознімати арбітриням поєдинку та представникам тренерських штабів жіночих команд Шахтаря та Кривбасу.

Зазначимо, що жіноча команда Кривбаса нині займає друге місце чемпіонській групі, претендуючи на участь у єврокубках. Шахтар йде на передостанньому – п’ятому місці.

Нагадаємо, раніше Арсенал з Зінченком розбив Челсі з Мудриком в АПЛ.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.