Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Довбик може залишити Жирону і переїхати до Італії : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Довбик проводить відмінний сезон у Жироні і може залишити клуб

Журналісти дізналися про зацікавленість у послугах українського бомбардира з боку Наполі.

На Артема Довбика з’явився і ще один претендент. Як повідомляє видання TUTTOmercatoWEB, останнім часом Наполі проявляє посилений інтерес до форварда Жирони і збірної України.

А все через проблеми у нападі, які ймовірно очікують неаполітанський клуб наступного сезону. Влітку клуб мають залишити одразу кілька форвардів. Віктор Осімхен – на якого претендують ПСЖ і кілька топ-клубів АПЛ, і Джованні Сімеоне, який отримує недостатньо ігрової практики. Також піти може Джакомо Распадорі.

Очікується, що замінити нападників у складі мають Довбик і форвард Лілля Джонатан Девід. У виданні очікують, що трансферна вартість форварда збірної України може скласти приблизно 30 мільйонів євро.

Зазначимо, що цього сезону Довбик забив 19 голів та зробив 7 асистів у 35 іграх за Жирону.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Лунін відмовився продовжувати контракт з Реалом і переїде до АПЛ.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.