Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Житомир

Поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу у Житомирській області: обійшлося без постраждалих

У Житомирській області поліцейські зафіксували наслідки обстрілу злочинної акції. Близько двадцяти будинків отримали пошкодження, але на щастя, ніхто не постраждав. Сили протиповітряної оборони успішно збили ворожу ціль, і тепер поліцейські займаються документуванням події та збором доказів. Разом з тим, правоохоронці також реєструють збитки, спричинені громадянам внаслідок вибухової хвилі. Фотографії наслідків обстрілу вже з’явилися в місцевих ЗМІ і привернули увагу громади до реальності воєнного конфлікту. Варто відзначити, що тривога в області була оголошена вже вранці, коли протиповітряна оборона збила ворожий снаряд. Зараз поліцейські продовжують працювати на місці події. Ви можете слідкувати за останніми новинами, підписавшись на наш канал в Telegram.

У Житомирській області поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу. Майже у двох десятків будинків пошкоджені вікна.

Про це 29 грудня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Завдяки роботі сил протиповітряної оборони над територією області було збито ворожу повітряну ціль. Ніхто з людей не постраждав. Нині поліцейські працюють на місці події. Вони документують всі обставини, вилучають уламки та збирають докази воєнного злочину армії рф», – йдеться у повідомленні.

Серед іншого, правоохоронці документують збитки, завдані громадянам унаслідок вибухової хвилі. За попередньою інформацією, у 16 приватних будинках частково пошкоджені вікна, обстеження триває.

Зауважимо, що зранку у місцевому Telegram-каналі Ружинської громади з’явилися фото наслідків влучання снаряда.

«Наслідки вибуху, який чули всі. Зрозуміли, нарешті, що йде війна?», – йдеться у повідомленні.

Скриншот з Telegram-каналу Ружинської громади

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року повітряна тривога в Житомирській області оголошувалася тричі. Вночі силами протиповітряної оборони над територією області було збито ворожу повітряну ціль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.