Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Карта бойових дій

Окупанти штурмують найбільше на 3 напрямках, за добу понад 100 зіткнень: карта фронту 21 квітня

Протягом минулої доби відбулося 115 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 15 ракетних та 63 авіаційних удари, здійснив 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Конгрес США ухвалив надання допомоги Україні: хронологія 788 дня війни

Яка ситуація на фронті

Ситуація на полі бою на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Лінія фронту на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Ворог 25 разів намагався прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Що відбувалося на фронті: дивіться відео

Втрати загарбників

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 пункту управління, 2 районах зосередження особового складу, 1 складу боєприпасів, 1 засобу протиповітряної оборони, 1 району зосередження озброєння та військової техніки противника.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 115 бойових зіткнень, під час яких ворог завдав 15 ракетних та 63 авіаційних удари, а також зробив 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На противагу ворогу, наші Сили оборони зуміли стримати атаки та відбили їх на різних напрямках.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація залишається стабільною і без суттєвих змін. Ворог продовжує зберігати свою військову присутність у прикордонних районах і проводити диверсійну діяльність з метою перешкодити переміщення наших військ на загрозливі напрямки.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону. Його метою є недопущення перекидання наших військ до загрозливих напрямків.

Куп’янський напрямок також став ареною бою з окремими атаками ворога підтримкою авіації на позиції наших захисників. Однак, наші сили зможуть відбити ці атаки й продовжуватимуть стримувати ворога.

На Лиманському напрямку загарбники атакували позиції наших захисників 10 разів. Це свідчить про наступну спробу ворога прорватися на цій ділянці. Однак, наші сили витримали атаки і продовжують тримати оборону.

Бахмутський напрямок також був підданий інтенсивним атакам ворога, але українські сили змогли відбити 28 атак. Це свідчить про сильний опір захисників, які використовують свої позиції для зупинки просування ворога на цьому напрямку.

На Авдіївському напрямку ворог проводив часті атаки на позиції наших захисників, але наші сили вдало відбили 32 атаки. Це ще раз підтверджує вирішучу готовність та ефективність українських військ у стриманні противника.

Новопавлівський напрямок став місцем численних спроб ворога прорвати оборону наших сил у районах населених пунктів. Проте, наші війська зуміли стримати 25 атак і продовжують тримати свої позиції.

Оріхівський напрямок також зазнав атак ворога із підтримкою авіації. Проте, наші захисники вдало відбили 4 атаки. Це свідчить про їх мужність та готовність боротися з надзвичайною відповідальністю.

На Херсонському напрямку ворог продовжує намагатися вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби ворог здійснив 3 безуспішні атаки. Це свідчить про ефективність оборони нашого фронту.

Авіація та підрозділи ракетних військ продовжують завдавати удари по розташуванню ворожих сил. Протягом минулої доби були підбиті 8 районів зосередження особового складу, 1 пункт управління, 2 райони зосередження озброєння та військової техніки, 1 склад боєприпасів та інші об’єкти противника.

Ситуація на фронті є досить напруженою і вимагає постійного контролю та заходів для стримання ворога. Наші війська виявляють ефективність у веденні оборони, але мають потребу в постійній підтримці і застосуванні нових стратегій для забезпечення безпеки та перемоги.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.