Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Карта бойових дій

На Авдіївському напрямку – гаряче, ворог намагається тиснути на ЗСУ: карта бойових дій 27 квітня

Загалом на фронті протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнення. Ворог також завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

До теми Понад 1100 окупантів та більш ніж 130 одиниць техніки: втрати ворога на 27 квітня

Яка ситуація на Сході України

Сили оборони відбили атаки ворога біля Кислівки: дивіться на карті

Росіяни штурмували позиції біля Дружелюбівки: дивіться на карті

Ворог намагався штурмувати позиції біля Білогорівки: дивіться на карті

Наші захисники відбили атаки біля Очеретиного: дивіться на карті

ЗСУ стримують росіян біля Красногорівки: дивіться на карті

Як змінився фронт на Півдні

Сили оборони відбили штурми біля Старомайорського: дивіться на карті

Що відбувається на інших напрямках

Яких втрат завдали Сили оборони ворогу у техніці

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 1 складу боєприпасів, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

За минулу добу ситуація на фронті залишається напруженою, з 94 бойовими зіткненнями і численними ракетними та авіаційними ударами з боку ворога. Це свідчить про те, що конфлікт на Сході України не вщухає, а навпаки, набирає обертів.

Однак, варто відзначити, що наші війська продовжують активно захищатися, відбивати атаки і стримувати ворога в різних районах. Наприклад, на Куп’янському напрямку відбулися бої поблизу Кислівки, Берестового і Стельмахівки, де наші воїни відбили 10 атак. На Лиманському напрямку також були відбиті атаки в районах Дружелюбівки, Греківки, Серебрянського лісництва та інших населених пунктів.

Очевидно, що ворог намагається загострити ситуацію і прорватися крізь нашу оборону. Проте, з нашого боку ми бачимо активні дії наших військових підрозділів, які завдають ворогу втрат у живій силі та техніці і виснажують їх вздовж всієї лінії фронту.

Ситуація на інших напрямках, таких як Волинський і Поліський, залишається стабільною без значних змін. Противник продовжує зберігати військову присутність на кордонах, проводити диверсійну діяльність та уникати перекидання наших військ на загрозливі напрямки.

Також варто відзначити, що українська авіація і ракетні війська нанесли удари по районах зосередження ворожих сил, знищили декілька радіолокаційних станцій, складів боєприпасів та іншої техніки противника. Це свідчить про нашу готовність та вміння відповідати на атаки і захищати нашу землю.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.