Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Мбаппе втратить понад 100 млн, якщо піде з ПСЖ : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Кіліан Мбаппе готовий розстатися зі 127 млн аби залишити ПСЖ

Журналісти дізналися, чим ризикує форвард відмовившись продовжувати свій контракт з французьким клубом.

Переїзд Кіліана Мбаппе до іншого клубу вартуватиме форварду шаленої суми грошей. Про це повідомляє Рамон Альварес де Мон.

Журналісту вдалося дізнатися про що йдеться у таємній угоді між футболістом і власниками ПСЖ. Згідно них форвард збірної Франції має відмовитись від 127 мільйонів євро, щоб покинути команду.

По-перше, 25-річний нападник не побачить бонусу за лояльність сумою в 89.6 мільйонів євро, а по-друге, втратить 38.2 мільйони євро заробітної плати, яку мав отримати цього сезону.

За інформацією джерела, саме така угода була досягнута у серпні минулого року між Кіліаном Мбаппе і президентом ПСЖ Нассером Аль-Хелайфі. У випадку відмови від продовження контракту, футболіст втратить величезну суму.

Зазначимо, що цього сезону Кіліан Мбаппе провів 42 матчі за ПСЖ, і забив в них 41 гол та віддав 9 асистів.

Нагадаємо, раніше легендарний спринтер Усейн Болт викликав на змагання Мбаппе.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.