Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Динамо здобуло перемогу над Металістом в УПЛ : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Динамо здобуло перемогу над Металістом в УПЛ : НОВОСТИ СПОРТА

Динамо здобуло перемогу над Металістом у Прем’єр-лізі

У перенесеному матчі третього туру української Прем’єр-ліги київське Динамо впевнено обіграло харківський Металіст 1925. Гра відбулася на стадіоні Динамо в Києві.

У першому таймі Динамо забило три голи, пропустивши один. Волошин зробив дубль, Ванат також відзначився голом. У складі Металіста гол забив Дмитренко. Крім того, Металіст залишився у меншості після двох жовтих карток для Бичека.

Навіть у меншості Металіст продовжував боротися і зміг скоротити відставання до мінімуму, завдяки голу Ременюка після помилки воротаря Нещерета.

Проте Динамо не дозволило Металісту зробити більше. У кінці матчу захисник Динамо Дячук забив четвертий гол після подачі з кутового. Завершився матч з рахунком 4:2 на користь Динамо.

Деталі матчу

Голи: Волошин (10′, 22′), Ванат (33′), Дячук (90+1′) – Дмитренко (30′), Ременюк (72′)

Попередження: Бичек (28′), Фарина (84′)

Вилучення: Бичек (40′, друге попередження)

Склад Динамо Київ: Нещерет – Дубінчак, Сирота, Дячук, Тимчик – Бражко – Кабаєв (Караваєв, 60′), Шапаренко (Андрієвський, 59′), Буяльський (Царенко, 60′), Волошин (Беніто, 90+1′) – Ванат (Супряга, 82′)

Склад Металіст 1925: Сидоренко – Фарина, Червак, Є. Ткачук, Капінус – Мартинюк, Габелок (А. Ткачук, 59′), Бичек – Дмитренко (Чирук, 76′), Сидоров (Борячук, 67′), Арі (Ременюк, 58′)

Висновок

Динамо здобуло впевнену перемогу над Металістом у третьому турі Прем’єр-ліги. Київський клуб піднявся на п’яту сходинку турнірної таблиці. Металіст продовжував боротися навіть у меншості, але цього було недостатньо для здобуття перемоги.

Цитата автора сайту:

“Динамо продемонструвало впевнену гру та заслужено перемогло Металіста. Кияни показали високу ефективність у нападі та стабільність у захисті. Ця перемога дозволить Динамо піднятися у турнірній таблиці та зберегти впевненість перед наступними матчами.”

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.