Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Чемпіон Британії розповів, чому Усик має перемогти Ф юрі : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Фабіо Вордлі подобається професійний підхід до справ українського чемпіона світу у надважкому дивізіоні.

Олександр Усик переможе Тайсона Ф’юрі і стане наступним абсолютним чемпіоном світу у надважкому дивізіону. Так вважає чемпіон Британії у цій категорії Фабіо Вордлі.

За словами спортсмена, він завжди вболіватиме за британців, утім зараз віддає перевагу саме українському боксеру. Особливо Вордлі імпонує професійне ставлення до справ Усика.

“Я завжди підтримуватиму британця, і я хочу, щоб британець виграв бій.

Але я схиляюся до Усика, я думаю, що менталітет відіграє величезну роль у боксі, особливо з точки зору зосередженості. Важливо де ви знаходитесь і чого ви хочете.

Я думаю, що Ф’юрі досяг так багато і так довго був у центрі уваги. Він мені подобається, він чудовий хлопець, і я думаю, що він недооцінив Френсіса Нганну – і я вірю, що він трохи беріг себе на потім.

Обидва боксери самі по собі були кошмаром і точно не були зручними у спарингах. Я можу розповісти про секретну зброю Усика, єдина проблема – це не секрет.

Його зброя – це його розум, його серце, його досвід і навички боксу. І головне, чим він відрізняється від Тайсона Ф’юрі – це його дисципліна.

Це робить його великим боксером, це його найсильніша зброя”, – цитує Вордлі talksport.

Нагадаємо, що бій Усика з Ф’юрі запланований на 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше менеджер Усика розповів про важливість поєдинку за звання абсолютного чемпіона.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.