Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Житомир

В укритті у сквері на Лятошинського під час повітряної тривоги – ані душі – 20 хвилин

Укриття під час повітряної тривоги – це одна з найважливіших аспектів безпеки містян. В Житомирі журналісти «20 хвилин Житомир» проводять інспекції модульних укриттів, щоб переконатися в їх надійності та готовності до використання в разі небезпеки. Недавно, під час обідньої повітряної тривоги, журналісти звернули свою увагу на укриття на вулиці Бориса Лятошинського, неподалік ринку. Виявилося, що це укриття оснащене всім необхідним для комфортного перебування – лавками, зарядними пристроями, вай-фаем і навіть вогнегасником. Проте, на велике здивування журналістів, укриття було порожнє. Цей факт піднімає питання про те, чи свідомо містяни ставляться до повітряних тривог та чи розуміють вони необхідність захисту в укриттях. Читайте статтю повністю, щоб дізнатися більше про цю проблему та дії журналістів «20 хвилин Житомир».

Журналісти «20 хвилин Житомир» продовжують інспектувати модульні укриття під час повітряної тривоги.

Цього разу — на вулиці Бориса Лятошинського, неподалік ринку. Сьогоднішня обідня повітряна тривога вкотре доводить, що містяни ставляться до сигналу дуже безпечно, адже у сквері поблизу укриття ми побачили багато людей, натомість у самій споруді — ані душі.

В модульному укритті є лавки, зарядки на випадок, якщо вам треба попрацювати чи підзарядити гаджети, вай-фай, бутель з водою, вогнегасник. Тут чисто, світло і досить комфортно. Але є одне але… Людей, для безпеки яких поставили це укриття, немає.

Відео дня

Читайте також:

Жодної людини — журналісти «20 хвилин» проінспектували укриття під час повітряної тривоги.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Джерело: zt.20minut.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.