Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Вінниця

Вінниця: Вибухи пролунали під час повітряної тривоги

У ніч проти 1 червня у Вінниці стався вибух, що вражає своєю силою. Ця подія трапилася під час повітряної тривоги, яку кореспонденти Суспільного повідомили о 02:17. Слід зазначити, що повітряні сили ЗСУ напередодні попереджали про можливу наявність безпілотних літальних апаратів (БпЛА) в Вінницькій області. Карта повітряних тривог показує поточну ситуацію і демонструє рух БпЛА. Крім того, ця подія не є ізольованим випадком, оскільки недавно в Київській області також спостерігалася повітряна тривога через наявність безпілотних літальних апаратів. Ціз цим усім стає очевидним, що загроза безпілотних літальних апаратів стає все більш серйозною, і нам потрібно бути пильними та уважними, дотримуватися повітряних тривог і розраховувати на попередження Повітряних сил ЗСУ для забезпечення безпеки країни.

У Вінниці під час повітряної тривоги пролунав вибух

У ніч проти 1 червня у Вінниці під час повітряної тривоги сталося вибухове подія. Цю інформацію повідомили кореспонденти Суспільного о 02:17.

Карта повітряних тривог

На даний момент карта повітряних тривог має такий вигляд:

[Посилання на карту](https://glavcom.ua/img/forall/u/265/42/alerts_map_ua_01-06-2024_02_19_13.png)

Попередження Повітряних сил ЗСУ

Повітряні сили ЗСУ напередодні попереджали про можливість наявності безпілотних літальних апаратів (БпЛА) в південній та східній частині Вінницької області. Курс руху БпЛА був західний або північно-західний.

Повітряна тривога в Київській області

Нагадаємо, що у ніч проти 1 червня в Київській області тривала повітряна тривога протягом однієї години і 26 хвилин. Ця тривога була пов’язана з ракетною небезпекою, спричиненою наявністю безпілотних літальних апаратів (БпЛА). Київська обласна адміністрація повідомила, що в області були активовані системи протиповітряної оборони (ППО).

Цитата автора сайту

“Ми повинні бути пильними та уважними у зв’язку з зростаючою загрозою безпілотних літальних апаратів. Повітряні тривоги та попередження Повітряних сил ЗСУ є необхідними для забезпечення безпеки нашої країни.”

Джерело: ukr.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.