Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Вінниця

У Вінниці лунає сирена повітряної тривоги через визначену причину, повідомляють Повітряні Сили.

Становище на Вінниччині щодо загрози балістичного озброєння було серйозним, і тому на Вінниччині оголошено повітряну тривогу. За повідомленням Повітряних Сил ЗС України, загроза застосування балістичного озброєння надходить з півдня. У зв’язку з цим, важливо дотримуватись сигналів тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою. Однак, тривога була оголошена відносно коротким часом – о 19:42 вона була завершена. Це дає зрозуміти, що загроза була позбавлена ваги і завершилася без інцидентів. Наголошується, що в подібних ситуаціях важливо слухати інструкції та залишатись у безпечних місцях до отримання сигналу відбою.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через загрозу балістичного озброєння

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння, повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Загроза з півдня

У повідомленні зазначається, що загроза застосування балістичного озброєння надходить з півдня.

Важливо дотримуватись сигналів тривоги

Повітряні Сили ЗС України закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою.

Завершення тривоги о 19:42

О 19:42 було оголошено завершення повітряної тривоги.

Цитата автора сайту:

“Загроза застосування балістичного озброєння з півдня”

Висновок автора сайту:

Становище на Вінниччині щодо загрози балістичного озброєння було серйозним, але завершилося без інцидентів. Важливо було дотримуватись сигналів тривоги та знаходитись у безпечних місцях до отримання сигналу відбою.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.