Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Атака “Шахедів” на Україну: напрямки їхнього льоту
Повітряна Тривога Вінниця

Атака “Шахедів” на Україну: напрямки їхнього льоту

В даній статті буде розглянута інформація щодо руху безпілотних літальних апаратів (БпЛА) з Кіровоградщини та Миколаївщини у напрямку Черкащини та Бєлгородської області. За даними видання “Монітор”, кілька БпЛА з Кіровоградщини в даний момент прямують до Черкащини, зберігаючи північно-західний курс. Також, на Миколаївщині зафіксовано три БпЛА, які летять західним курсом. Окрім того, існує загроза ударних БпЛА з Бєлгородської області. Автор сайту заявляє, що вони продовжують слідкувати за рухом БпЛА та надавати актуальну інформацію своїм читачам. Заключно, БпЛА з Кіровоградщини та Миколаївщини прямують у напрямку Черкащини та Бєлгородської області. Рекомендується слідкувати за оновленнями для отримання актуальної інформації.

БпЛА з Кіровоградщини та Миколаївщини летять у напрямку Черкащини та Бєлгородської області

За повідомленням видання “Монітор”, кілька безпілотних літальних апаратів (БпЛА) з Кіровоградщини в даний момент прямують у напрямку Черкащини. Зафіксовано, що вони тримають північно-західний курс.

Також, за останніми даними, три БпЛА на Миколаївщині летять західним курсом.

Крім того, існує загроза ударних БпЛА з Бєлгородської області.

Цитата автора сайту:

“Ми продовжуємо слідкувати за рухом безпілотних літальних апаратів та надавати актуальну інформацію нашим читачам.”

Висновок автора сайту:

За останніми даними, БпЛА з Кіровоградщини та Миколаївщини прямують у напрямку Черкащини та Бєлгородської області. Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб бути в курсі ситуації.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.