Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Київ

В Україні оголошено повітряну тривогу: що відомо (мапа)

У наступній статті ми розглянемо актуальну ситуацію з повітряною тривогою, загрозу ударів балістикою та запуск ракет у деяких областях України. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про загрозу на півдні, сході, північній та центральній частинах країни, а також у Києві. Оглянемо також ситуацію з вибухами у Дніпрі та Запоріжжі. Звернемо увагу на необхідність реагування на сигнали повітряної тривоги та дотримання правил безпеки.

Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. 

повітряну тривогу. Існує загроза ударів балістикою.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога”, — повідомили ПС.

Тривога почалася на півдні та сході країни, а згодом поширилася на деякі північні та центральні регіони, а також на Київ.

Актуальна мапа повітряних тривог станом на 12:50 вівторка, 23 квітня.

Пройдіть до укриттів і перебувайте там до оголошення про закінчення тривоги. Також не забувайте про правило “двох стін”. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. 

Як повідомлялося, під час повітряної тривоги у Дніпрі пролунала серія потужних вибухів. ПС ЗСУ попереджали про запуск ракети у напрямку міста. 

Крім того, у Запоріжжі сталися вибухи. Область “почервоніла” через загрозу ударів балістичним озброєнням. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.