Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Київ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу

У четвер, 25 квітня, в Україні оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетних ударів “Кинджалами”. Міг-31К, злетівши з аеродрому Ахтубінск, підняв тривогу на всій території країни. Це спричинило паніку та бурхливі обговорення серед місцевого населення. Однак, варто залишатись спокійними та усвідомлювати, як діяти в подібних ситуаціях. У цій статті будуть надані поради та напрямки щодо дій під час небезпеки, а також останні новини та інформація про відбуті події.

Зафіксовано зліт МіГ.

У четвер, 25 квітня, в Україні оголошено повітряну тривогу. Військові попередили, що існує загроза ракетних ударів “Кинджалами”.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Ракетна небезпека по всій території України! Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Ахтубінск”, – повідомили ПС. 

Мапа тривог станом на 10:30 четверга, 25 квітня.

Пройдіть до укриттів і перебувайте там до оголошення про закінчення тривоги. Також не забувайте про правило “двох стін”. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. 

Як повідомлялося, сьогодні зранку РФ завдала ракетного удару по Смілі Черкаської області. За медичною допомогою звернулись шестеро жителів. Вибуховою хвилею пошкоджено будинки.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.