Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Київ

У Києві та низці областей оголошували тривогу через загрозу балістики

Укрінформ повідомляє про загрозу застосування балістичного озброєння в Києві та деяких областях України. Телеграм-канал Повітряні сили Збройних сил України опублікував повідомлення про цю загрозу, закликаючи до обережності та оголошення повітряної тривоги. Раніше, 19 квітня, російські загарбники здійснили балістичні удари по портовій інфраструктурі Одеської області, що призвело до постраждалих. Це додає до насміливості інформації про загрозу балістичного озброєння та необхідність негайної реакції на цю ситуацію.

У Києві та низці областей України оголошували повітряну тривогу.

Як передає Укрінформ, у Телеграмі Повітряні сили Збройних сил України повідомили про загрозу застосування балістики.

“Увага! Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, удень 19 квітня російські загарбники вдарили балістичними ракетами по портовій інфраструктурі Одеської області, є постраждалі.

Джерело: ukrinform.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.