Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Києві та низці областей оголошено тривогу: в чому причина
Повітряна Тривога Київ

У Києві та низці областей оголошено тривогу: в чому причина

В ніч на 4 серпня в Києві було оголошено повітряну тривогу через ворожі дрони, які були зареєстровані в повітряному просторі України. Це заявлено в повідомленні, отриманому о 02:41. Попередньо, ворожі БпЛА були помічені в області і рухалися в напрямку Києва. Київська міська військова адміністрація повідомила, що сили протиповітряної оборони працюють по ворожих цілях в регіоні. Враховуючи цю ситуацію, було оголошено повітряну тривогу, а станом на 02:44 карта тривоги мала наступний вигляд. Відтак, ця стаття надає читачам важливу інформацію про повітряну тривогу в Києві та виклики, які стоять перед протиповітряною обороною.

В ніч на 4 серпня у Києві оголосили повітряну тривогу. Причиною стали ворожі дрони, які фіксують у повітряному просторі України.

“Повітряна тривога в місті Київ”, – йдеться у повідомленні о 02:41.

До цього у Повітряних силах ЗСУ писали про ворожі дрони в області. За останніми повідомленнями, о 02:34 БпЛА летіли курсом на Бориспільський район Київської області. В 02:46 військові попередили, що БпЛА летить в напрямку Києва.

До цього у Київській міській військовій адміністрації (КОВА) повідомляли, що сили ППО працюють по ворожих цілях в регіоні.

Де оголошено тривогу

Станом на 02:44 карта повітряних тривог виглядає наступним чином.

Джерело: rbc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.