Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Карта бойових дій

Карта бойових дій на 09 квітня 2024 – ситуація на фронті

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 56 бойових зіткнень, ворог завдав чотири ракетних та 97 авіаційних ударів, здійснив 92 обстріли з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Карта бойових дій в Україні на 9 квітня 2024

Ситуація в Україні на 9 квітня 2024

На Лиманському напрямку наші воїни відбили одну атаку противника в районі населеного пункту Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 14 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Кліщіївка, Андріївка, Ступочки Донецької області.

Зараз дивляться

На Авдіївському напрямку відбито шість атак у районі населених пунктів Бердичі, Уманське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Новомихайлівка. Ворог 26 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог двічі атакував позиції наших захисників у районі населеного пункту Старомайорське Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби окупанти здійснили шість безуспішних атак позицій наших військ.

Втрати РФ у війні на 9 квітня 2024

  • особового складу ‒ близько 449250 (+850) осіб,
  • танків ‒ 7110 (+23) од,
  • бойових броньованих машин ‒ 13620 (+45) од,
  • артилерійських систем – 11386 (+30) од,
  • РСЗВ – 1039 од,
  • засобів ППО ‒ 753 (+2) од,
  • літаків – 347 од,
  • гелікоптерів – 325 од,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 9033 (+37) од,
  • крилатих ракет ‒ 2065 од,
  • кораблів /катерів ‒ 26 од,
  • підводних човнів – 1 од,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 15181 (+71) од,
  • спеціальна техніка ‒ 1868 (+1) од.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 776-ту добу. За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Джерело: Генштаб ЗСУ, ISW

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

За минулу добу на цілий Український фронт ворог випустив чотири ракетні та 97 авіаційних ударів, а також здійснив 92 обстріли з ракетно-артилерійських систем по позиціях наших військ та населених пунктах. Ці цифри свідчать про те, що конфлікт у незалежній країні продовжує ескалюватися, і обидві сторони продовжують вести активні бойові дії.

Звіт також надає інформацію про ситуацію на різних напрямках. На Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, та Новопавлівському напрямках наші воїни активно відбивають атаки противника. Ворог намагається прорвати оборону наших сил 26 разів на Новопавлівському напрямку, але наші вишколені війська успішно стримують його напади.

На Оріхівському напрямку були дві атаки з боку ворога, проте наші захисники вдало відбили їх. Херсонський напрямок, здається, є місцем значної активності з боку окупантів, оскільки протягом доби відбулося шість безуспішних атак.

Втрати Російської Федерації у війні також зазначені. Цифри показують значне зростання кількості втрат в особовому складі, техніці та озброєнні. Також, статистика зазначає і кількість втрат противника в автомобільній техніці та кораблях. Це свідчить про те, що військова стратегія України працює, і її здатність перешкоджати просуванню іноземних військ є значною.

Цей звіт показує, що війна в Україні не зупиняється, і дві сторони продовжують активно займатися бойовими діями. Звіт також стверджує, що Російська Федерація втрачає значні ресурси у конфлікті. Проте, з огляду на стійкість бойових дій та тривалість війни, можна зробити припущення про продовження цього конфлікту в майбутньому, з інтенсифікацією боїв та можливим залученням більшої кількості сил з обох боків. Важливим є роль зовнішніх держав та міжнародних організацій у досягненні перемир’я та мирного врегулювання конфлікту.

Джерело: fakty.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.