Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Зеленський розповів про п’ять важливих новин дня : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

Зеленський розповів про п’ять важливих новин дня : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: скриншот

Президент Володимир Зеленський

Глава держави обговорив бої під Авдіївкою та Бахмутом, провів нараду з енергетики, а також запровадив нову традицію поваги. Також він повідомив про підготовку санкцій.

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні розповів про п’ять важливих подій, що відбулися у п’ятницю, 7 квітня.

 

Першим пунктом зазначено проведення засідання Ставки верховного головнокомандувача.

 

“Основна увага – боям за Авдіївку і Бахмут, за Луганщину, за кожен із тих напрямків, де ворог намагається зламати оборону всієї України”, – зазначив Зеленський.

 

Також глава держави повідомив, що апарат РНБО разом з урядом готує новий потужний список санкцій проти осіб, які працюють на агресію – вони будуть заблоковані.

 

“Третє – провів тривалу нараду щодо енергетики, питань як стратегічних – розвитку й захисту нашої енергосистеми за будь-яких умов, – так і поточних питань, про енергозабезпечення наших людей і українського бізнесу”, – повідомив президент.

 

Крім того, Зеленський розповів про “нову традицію поваги”, яку він запровадив: “сотні тисяч мусульман України та мусульманська спільнота світу – різні держави, різні народи – у період священного Рамадану дотримуються суворого посту. Коли сідає сонце, відбувається іфтар – вечеря. Мав честь розділити іфтар із нашими воїнами, із представниками Меджлісу, з усією українською мусульманською спільното”.

 

Також у п’ятницю Зеленський нагородив державними нагородами 771 бійця. Таким чином, за час повномасштабної війни понад 43,5 тисячі українських захисників та захисниць були відзначені державними нагородами.

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.