Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

В Україні запускають нові купюри в 500 гривень : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

В Україні запускають нові купюри в 500 гривень : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: gsminfo.com.ua

В Україні запускають нові купюри в 500 гривень

Банкноти обов’язкові до приймання всіма фізичними та юридичними особами без будь-яких обмежень на всій території України.

Національний банк України випустить в обіг нову банкноту номіналом у 500 гривень. Нові гроші мають замінити зношені та пошкоджені купюри. Про це у понеділок, 24 квітня, пише сайт НБУ.

Зазначається, що в обіг надійдуть банкноти з 25 квітня 2023 року. Вони будуть зразка 2015 року. На них буде підпис Голови Національного банку України Андрія Пишного та відображення року випуску.

“Банкноти перебуватимуть у обігу разом з іншими купюрами цього номіналу попередніх років випуску та обов’язкові до приймання всіма фізичними та юридичними особами без будь-яких обмежень на всій території України”, – сказано в повідомленні.

Зауважимо, що згідно з чинним законодавством, на банкнотах розміщується підпис чинного Голови Національного банку України.

Як повідомлялося, тираж срібної пам’ятної монети Королівського монетного двору Канади у вигляді української писанки з трипільським орнаментом розкупили за один день.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.