Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

В Маріуполі зафіксовано масштабне перекидання техніки та живої сили росіян : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

В Маріуполі зафіксовано масштабне перекидання техніки та живої сили росіян : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: Маріуполь спротив

Російська військова техніка в Маріуполі

У тимчасово захопленому армією РФ Маріуполі фіксують масоване перекидання через місто живої сили противника та боєкомплекту в напрямку Бердянська.

Російські загарбники продовжують перекидати живу силу та боєкомплекти через захоплений Маріуполь на Бердянський напрямок. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram 1 серпня.
 

“Фіксуємо чергове велике перекидання поки живої сили та БК через Маріуполь у напрямку Бердянська. Зафіксовано понад 20 вантажівок та інженерний транспорт у колонах. Руху “важкої техніки” на кшталт танків удень не фіксували”, – написав він.

 

Андрющенко зазначив, що проведено моніторингову кампанію з відстеження акаунтів військових росіян у маріупольських пабліках. В результаті аналізу можна стверджувати про оновлення абсолютної більшості в термін від п’яти днів до двох тижнів.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.