Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Україна

Українські соцмережі повідомляють про самоліквідацію російського генерала в Україні : НОВОСТИ УКРАИНЫ

В Україні загинув генерал-майор РФ Володимир Завадський

Про смерть заступника командира 14 армійського корпусу РФ повідомляють як російські провоєнні канали, так і українські військові.

Український полковник Анатолій Штефан “Штірліц” повідомив у соцмережах про загибель генерал-майора Володимира Завадського. Він посилається на інформацію локальних російських каналів у Telegram та Watsapp, які стверджують, що епізод стався 28 листопада близько 14:30. Згідно з повідомленнями окупантів, Завадський “підірвався на міні”.

Спочатку полковник Штефан заявив, що інформація про ліквідацію російського генерал-майора потребує уточнення, але пізніше з власних джерел підтвердив “успішну демобілізацію” Завадського. Російські пропагандисти також оприлюднили “офіційну” версію, яка збігається з версією “Штірліца”.

Це не перший випадок ліквідації російських генералів в Україні. Раніше повідомлялося про ліквідацію заступника командувача військами Південного військового округу РФ Олега Цокова в Запорізькій області, а також про загибель генерал-майора Сергія Горячова, начальника штабу 35 загальновійськової армії Росії, в результаті влучного ракетного удару українських військових.

Заголовок: В Україні загинув генерал-майор РФ Володимир Завадський

Цитата автора сайту: “Українські військові та російські провоєнні канали повідомляють про загибель генерал-майора Володимира Завадського, що сталася 28 листопада. Це ще один приклад ліквідації російських генералів в Україні, що свідчить про активну оборонну діяльність українських військових.”

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.