Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Криму зростають темпи мобілізації – ЦНС : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

У Криму зростають темпи мобілізації – ЦНС : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: YouTube (иллюстративное фото)

У Криму збільшилися темпи мобілізації

У колаборантів і росіян, які переселилися в Крим, зростають панічні настрої. Російський бізнес виводить кошти та готується до евакуації.

 

Центр національного спротиву повідомив, що у містах тимчасово окупованого Криму стали частіше роздавати повістки, а темпи мобілізації збільшилися.

 

“Так звана часткова мобілізація Кремля збільшує свої темпи. Незважаючи на обіцянки, отримані колаборантом Сергієм Аксьоновим від уряду РФ, що в Криму не буде масової мобілізації, кількість повісток на вулицях кримських міст зростає”, – йдеться у повідомленні.

 

Також зазначається, що у колаборантів і росіян, які переселилися до Криму, зростають панічні настрої. Російський бізнес виводить кошти та готується до евакуації.

 

Як заявили в ЦНС, особливо це стосується готельно-ресторанного бізнесу, сезон якого провалився минулого року і, очевидно, не матиме попиту й цього року.

 

 

 

 

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.