Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Оцінка перспективи вступу України до ЄС з боку Кулеби у переговорах : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

Оцінка перспективи вступу України до ЄС з боку Кулеби у переговорах : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Очільник МЗС: Україна не зупиниться на шляху до ЄС

Міністр закордонних справ України, Дмитро Кулеба, вважає, що інтеграція України до Європейського Союзу – це незупинна історія, яка має велике значення. Він заявив про це під час телемарафону, який відбувся 4 грудня.

Кулеба підкреслив, що хоче бачити швидкий початок переговорів з ЄС щодо вступу України. Він активно працює разом з дипломатичною командою президента Володимира Зеленського над цим питанням.

“Це рішення історичного масштабу, тому президент особисто бере участь у цих процесах. Ми працюємо над тим, щоб рішення були позитивними. Історію не зупинити, вона відбудеться незалежно від обставин. Наше завдання – зробити це якнайшвидше. Ми працюємо над цим”, – зазначив Кулеба.

Міністр також повідомив, що цього тижня і наступного буде багато дипломатичних зустрічей, не тільки у Києві та Брюсселі, але й у інших столицях.

Кулеба нагадав, що минулого тижня він зустрівся з главами МЗС країн ЄС у Брюсселі. Одним з ключових питань було саміт 14-15 грудня, а також рішення, які відповідають інтересам України та Європи.

Нещодавно глава угорського уряду, Віктор Орбан, заявив, що пропозиція Єврокомісії про вступ України до ЄС є необґрунтованою і погано підготовленою. Він навіть написав лист президентові Європейської ради, Шарлю Мішелю, в якому висунув ультиматум щодо голосувань на підтримку України. Відповідаючи на це, Єврокомісія висловила свою позицію.

Заголовок: Очільник МЗС: Україна не зупиниться на шляху до ЄС

Цитата автора сайту: “Історію не зупинити, вона відбудеться незалежно від обставин. Наше завдання – зробити це якнайшвидше. Ми працюємо над цим.”

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.