Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Україна

На Миколаївщині прильоти : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Фото: Ілюстрація

На Миколаєвщині вибухи

Російські військові завдали ударів по Миколаївській області у новорічну ніч. На місці працюють екстрені служби.

У Миколаївській області під час повітряної тривоги у ніч проти понеділка, 1 січня, сталися приліти. Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

“В нас є прильоти… працюємо”, – написів Кім.

Деталей він не повідомив.

На момент публікації у Миколаївській області оголошена загроза через тактичну авіацію, БПЛА і ракетну небезпеку.

Наразі повітряна тривога оголошена на усьому півдні України.

 

Раніше повідомлялося, що у Покровську на Донеччині росіяни поранили двох людей.

Нагадаємо, 29 грудня армія Росії завдала масованого ракетного удару по Україні. Сили ППО знищили 27 “Шахедів” та 87 крилатих ракет.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

У новорічну ніч на Миколаївщині сталися вибухи, які були завдані російськими військовими. В результаті цих подій працюють екстрені служби, а саме Миколаївська обласна державна адміністрація (ОДА) і прибула повітряна тривога.

Ця агресія Росії є додатковим підтвердженням широкомасштабних воєнних дій української території. Задерибання на Миколаївщині є докладним порушенням міжнародного права і наступним кроком у втягненні регіону в зону конфлікту між двома країнами. Також це свідчить про зростаючу напруженість у зоні бойових дій та недотримання зобов’язань з морської безпеки.

Стало виразним фактом, що Росія не збирається відступати і готова продовжувати військові дії. Підтримання російськими військовими повітряної тривоги на всьому півдні України свідчить про їх намір активізувати свої дії та розширити зону конфлікту.

Ситуація на Донеччині також залишається напруженою, враховуючи повідомлення про поранення двох людей у місті Покровськ.

Звернення до масованого ракетного удару Росії 29 грудня свідчить про те, що це не просто ізольовані події, а багатоукладений план розширення воєнних дій у країні. Очевидно, що Росія має вагому військову потужність і розробляє стратегію щодо попереднього захоплення прохідних територій та здійснення прихованої агресії.

У цих умовах Україна повинна активізувати свої заходи з мобілізації і збільшення національної безпеки. Необхідно також залучити міжнародну спільноту до спільної реагування та заборони війни, що завдається Росією. Це єдиний шлях до встановлення миру та стабільності в Україні та в регіоні загалом.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.