Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Україна

Мер Мелітополя розкриває кількість цивільних, утримуваних у полоні росіянами : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Мер Мелітополя розповів про українців, що перебувають у полоні росіян

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області у полоні у росіян знаходиться близько 500 громадян України. Росія відмовляється звільняти як військових, так і цивільних. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров під час телемарафону.

За словами Федорова, на території РФ, включаючи тимчасово окуповані території України, судять щонайменше 10 громадян Мелітополя. Він зазначив, що росіяни намагаються залякати українців та зловити організаторів спротиву.

Окупанти також посилюють терор на тимчасово окупованих територіях. Вони не дозволяють дітям спілкуватися з друзями на підконтрольній Україні території, а студентів псевдомедичних вишів змушують працювати у військових шпиталях та надавати допомогу пораненим російським солдатам.

Уряд виділив 180,7 мільйонів гривень з резервного фонду держбюджету на виплати держдопомоги полоненим та їх сім’ям.

Заморозка обміну полоненими з Україною триває, але перемовини щодо його відновлення продовжуються.

“Мер Мелітополя назвав кількість цивільних, які перебувають у полоні росіян” – цитата автора сайту.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.