Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Фермери знову долучаються до блокування кордону для польських перевізників : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

Фермери знову долучаються до блокування кордону для польських перевізників : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Польські фермери приєднуються до перевізників у блокуванні кордону з Україною

Польські фермери, які першими почали блокувати кордон з Україною, мають намір долучитися до польських перевізників, які вже кілька тижнів проводять свій страйк. За повідомленням Bloomberg, близько 100 фермерів з асоціації “Зраджене село” планують вийти на триденну акцію на пункті пропуску Медика.

Страйк польських перевізників, який триває з 6 листопада, призвів до того, що близько 20 000 транспортних засобів застрягли по обидва боки кордону. Поляки вимагають повернення дозволів на комерційні перевезення для України. Протест може поставити під загрозу гуманітарну допомогу постраждалій від війни країні.

У Єврокомісії заявили, що будь-яке повторне запровадження дозволів або квот на автомобільні перевезення з України є юридично неможливим, оскільки це порушить чинну угоду між ЄС і Києвом.

Зазначимо, що польські перевізники на кордоні вже не пропускають гуманітарну допомогу. Польські юристи готують позови проти перевізників-страйкарів.

“Страйк польських далекобійників на кордоні з Україною загрожує поширитися на групу фермерів, які планують приєднатися до протесту на четвертому переході, що може поставити під загрозу гуманітарну допомогу постраждалій від війни країні”, – зазначає Bloomberg.

Заголовок: Польські фермери приєднуються до перевізників у блокуванні кордону з Україною

Цитата автора сайту: “Страйк польських далекобійників на кордоні з Україною загрожує поширитися на групу фермерів, які планують приєднатися до протесту на четвертому переході, що може поставити під загрозу гуманітарну допомогу постраждалій від війни країні”.

Висновок автора сайту: Польські фермери приєднуються до перевізників у блокуванні кордону з Україною, що може створити проблеми з гуманітарною допомогою для постраждалої від війни країни.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.