Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Данілов повідомив про значні досягнення на Кримському напрямку : НОВОСТИ УКРАИНЫ
Україна

Данілов повідомив про значні досягнення на Кримському напрямку : НОВОСТИ УКРАИНЫ

Українські військові досягли значних успіхів на Кримському напрямку, повідомив Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки й оборони України. Він зазначив, що ніколи раніше країна без Військово-морських сил не знищувала підводний човен. Данілов також наголосив на успішному знищенні Російської Федерації та ворожих активів на території Криму та знищенні Чорноморського флоту. Він висловив сподівання, що війна закінчиться у 2024 році і залежить від багатьох факторів, включаючи партнерство.

У вересні українські сили оборони здійснили атаку на судноремонтний завод у Севастополі, де базувався російський десантний корабель Мінськ і підводний човен Ростов-на-Дону. Обидва були пошкоджені. Також українські пілоти завдали авіаударів по інфраструктурі суднобудівного заводу Залив у Керчі, що призвело до суттєвих пошкоджень малого ракетного корабля Аскольд.

Заголовок статті: Українські військові досягли успіхів на Кримському напрямку – Олексій Данілов

Цитата автора сайту: “Ми маємо шалені успіхи на Кримському напрямку. Це величезні здобутки України” – Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки й оборони України.

Висновок автора сайту: Українські військові продовжують досягати успіхів на Кримському напрямку, знищуючи ворожі активи та показуючи величезну силу. Надія на закінчення війни у 2024 році є, але це залежить від багатьох факторів.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.