Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Наука та Техніка

Tesla представила нову модель робота-гуманоїда другого покоління

Фото: Скріншот

Optimus Gen 2

Tesla представила робота-гуманоїда другого покоління, який може виконувати завдання, зазвичай виконувані людьми

Компанія Tesla презентувала свого робота-гуманоїда другого покоління Optimus Gen 2, який призначений для виконання завдань, які зазвичай виконуються людьми. Про це повідомляє Electrek.

Нова версія робота може ходити на 30% швидше і має зменшену вагу на 10 кілограмів при поліпшеному балансу.

Одним з найскладніших аспектів створення корисного робота-гуманоїда є руки. Вони повинні бути достатньо сильними, щоб витримувати велику вагу, але водночас достатньо точними, щоб працювати з делікатними предметами. Tesla продемонструвала, як робот перекладає яйця двома пальцями з однієї руки в іншу.

Компанія планує незабаром почати використовувати робота на своїх виробничих лініях, а після доведення його корисності – почати його продаж.

Раніше повідомлялося, що в Китаї на АЗС почали використовувати інноваційних роботів-заправників.

Висновок

Компанія Tesla представила робота-гуманоїда другого покоління Optimus Gen 2, який може виконувати завдання, зазвичай виконувані людьми. Робот має покращені характеристики, такі як швидкість ходьби і баланс, а також здатність працювати з делікатними предметами. Tesla планує використовувати робота на своїх виробничих лініях і в подальшому почати його продаж.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.