Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Наука та Техніка

Президент назвав чисельність української армії

Фото: Пресслужба президента України

Президент України Володимир Зеленський

Також Зеленський заявив, що в Україні наразі працюють близько 30 мільйонів людей. Виїхали з України приблизно 6,5 – 7,5 млн.

Президент Володимир Зеленський заявив, що чисельність української армії складає 880 тисяч осіб. Про це він сказав в інтерв’ю німецькому телеканалу ARD.

“У нас 880 тисяч. У нас мільйонна армія. А при цьому у нас 30 мільйонів людей зараз, зараз конкретно 30 мільйонів людей працюють, а навіть може більше трішки. Сказати точно цифру не можу”, – зазначив Зеленський.

Він також додав, що на сьогодні не відомо точно скільки виїхало людей з самого початку повномасштабної війни, однак приблизно це 6,5 – 7,5 млн.

Нагадаємо, у Сухопутних військах Збройних сил України служать майже 600 тисяч бійців.

Також повідомлялося, що за два місяці ініційованого Міністерством оборони проєкту рекрутингу до ЗСУ є більше 50 тисяч відгуків на розміщені вакансії.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Президент України Володимир Зеленський заявив, що чисельність української армії складає 880 тисяч осіб. Ця інформація є дуже важливою, оскільки вона дає уявлення про потужність та здатність української армії в обличчі загрози з боку Росії. З урахуванням даних, що повідомлялося раніше про майже 600 тисяч бійців у Сухопутних військах Збройних сил України, можна зробити висновок, що армія країни здатна ефективно стояти на захист своїх кордонів.

Однак, важливо пам’ятати, що втрати в результатах довготривалої війни на сході України були значними, і це, ймовірно, стало причиною зменшення чисельності армії. Зеленський зазначив, що не може точно сказати скільки людей виїхало з України, але приблизно ця цифра становить 6,5 – 7,5 мільйона. Це надзвичайно вражаючі числа і свідчать про велику еміграційну хвилю, викликану несприятливою економічною та політичною ситуацією в країні.

Зокрема, важливо розглядати ці дані в контексті актуальної проблеми масштабної еміграції українців. При наявності 30 мільйонів працюючих людей в Україні, буто набагато поважніше знати чому так багато людей виїжджають за кордон. Це може бути пов’язано з низькими зарплатами та можливостями для кар’єрного зростання, корупцією, невпевненістю у майбутньому країни та іншими факторами.

У зв’язку з цим, важливо, щоб уряд України зосередився на створенні сприятливих умов для розвитку економіки і підтримки бізнесу, а також на боротьбі з корупцією та покращенні умов праці та соціального захисту. Це допоможе зберегти населення країни та залучити емігрантів назад, зміцнюючи економічний та соціальний потенціал України.

Загалом, дані, що надані президентом Зеленським, варто розглядати як важливий крок у розумінні ситуації в Україні. Це відкриває глибоке обговорення стану країни та шляхів покращення на життя для громадян України.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.