Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Дайвер показав морських тварин
Наука та Техніка

Дайвер показав морських тварин

Фото: Кадр из видео

Дайвер показав морських тварин

У цьому районі є ще кілька кораблів, що затонули, але більшість з них містяться на значній глибині.

 

Фотограф Пол Дабілл, який займається підводною зйомкою, відобразив морських мешканців біля узбережжя міста Джупітер у штаті Флорида. Там за часів Другої світової війни – 1943 року сталася аварія корабля і загинуло 37 людей. Відео опубліковано у Facebook.

 

“Завжди дуже цікаво пірнати до цього затонулого корабля, бо ніколи не знаєш, що побачиш. Адже тут мешкає так багато різних морських тварин”, – описано ролик.

 

На кадрах показані десятки морських видів: зелена черепаха, мангрові окуні, плямисті скати, лопатоноси та інші.

 

“На всіх кораблях, що затонули, багато життя, але Gulfland унікальний тим, що міститься на мілководді близько до берега, і тому приваблює багато наживки, тут їм затишно”, зазначив Дабілл.

 

Він вважає, що кораблі знаходять своє друге життя під водою, оскільки цим формують місце існування для різноманітних рослин і тварин.

 

 

 

 

 

 

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.