Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

ЗМІ повідомляють, що Лунін буде знову відправлений в запас Реала і готується до розлуки з клубом : НОВОСТИ СПОРТА

Кепа Аррісабалага повернувся до тренувань у Реалі і готовий зіграти у чемпіонаті

Кепа Аррісабалага повернувся до повноцінних тренувань у мадридському клубі і може зіграти у наступному турі Ла Ліги. За інформацією видання Marca, іспанський голкіпер, який не потрапив до заявки на гру Ліги чемпіонів проти Наполі, отримав довіру головного тренера Карло Анчелотті і повернеться до основного складу. Тим часом Андрій Лунін, який вже не вперше опиняється в резерві, може залишити Реал взимку.

За даними Okfichajes, головний скаут мадридців Джуні Калафат підтримує Луніна і наполягатиме на його трансфері в найближче трансферне вікно. Українському голкіперу бажається змінити клубну прописку. Варто зазначити, що Лунін провів у цьому сезоні всього шість матчів за Реал.

Згідно з попередньою інформацією, Лунін не став основним воротарем Реала після травми Куртуа.

“Кепа Аррісабалага повернувся до тренувань у мадридському клубі і зможе зіграти у чемпіонаті” – цитата автора сайту.

Висновок автора сайту: Кепа Аррісабалага повертається до основного складу Реала, тоді як Андрій Лунін може залишити клуб взимку.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.