Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Забарний привернув увагу топ-клубу в АПЛ : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Забарний привернув увагу топ-клубу в АПЛ : НОВОСТИ СПОРТА

Захисник Борнмута може перейти до Тоттенгема взимку

21-річний захисник збірної України, Ілля Забарний, може найближчим часом змінити команду в чемпіонаті Англії. За інформацією видання Futbol de Inglaterra, головний тренер Тоттенгема, Ангелос Постекоглу, особисто зацікавлений у трансфері Забарного та проситиме керівництво клубу придбати його вже взимку.

Цього сезону Забарний відіграв 17 матчів за Борнмут, але не зумів відзначитися результативними діями. Водночас він є одним з небагатьох гравців, що досі не пропустили жодної ігрової хвилини у чемпіонаті Англії.

Якщо перехід відбудеться, це буде великим кроком в кар’єрі Забарного, який має потенціал стати одним з найкращих захисників світу. Тоттенгем може надати йому можливість розвиватися на вищому рівні та грати в одній команді з такими зірками, як Гаррі Кейн та Сон Хин Мін.

Висновок

Перехід Іллі Забарного до Тоттенгема може стати важливим кроком у його кар’єрі. Вже найближчим часом ми можемо побачити українського захисника в одному з найсильніших клубів Англії. Це буде велика можливість для Забарного показати свій талант та розвиватися на вищому рівні.

Цитата автора сайту: “Перехід Забарного до Тоттенгема може змінити його кар’єру і допомогти йому стати одним з найкращих захисників світу.”

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.