Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Ворскла оголосила про призначення нового головного тренера : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: ФК Ворскла

Сергій Долганський – новий головний тренер Ворскли

Виконуючим обов’язки наставника команди став відомий у минулому голкіпер Сергій Долганський.

Полтавська Ворскла оголосила про призначення Сергія Долганського на посаду наставника першої команди.

Зазначається, що легендарний у минулому голкіпер працюватиме у команді в статусі виконуючого обов’язки головного тренера.

Інформацію щодо тренерського штабу спеціаліста, клуб обіцяє надати дещо згодом.

Зазначимо, що Долганський – колишній воротар команди, він виступав за Ворсклу з 2001-го по 2013-й рік (з перервами). По завершенню ігрової кар’єри став тренером голкіперів. Зокрема під його керівництвом тренувався Дмитро Різник.

Нагадаємо, Ворскла залишилась без головного тренера два тижні тому, коли з команди пішов Віктор Скрипник, який очолив Металіст 1925.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Сергій Долганський став новим головним тренером Ворскли, що є цікавим рухом з боку клубу. Це свідчить про те, що команда підтримує зв’язок зі своїми колишніми гравцями і зацікавлена в залученні їх експертизи. Долганський, як відомо, працював з командою як голкіпер протягом довгих 12 років і тепер має нагоду показати свої вміння як тренер.

Зазначимо, що Долганський вже набув досвіду тренування гравців у ролі тренера голкіперів і під його керівництвом тренувався Дмитро Різник, який досить успішно виступає за Ворсклу. Таким чином, можна очікувати, що Долганський має хороше розуміння особливостей голкіперської гри і зможе покращити вміння гравців у цій позиції.

Але що станеться далі? Чи буде Долганський працювати на пості головного тренера Ворскли довготривалий період, чи це тимчасове призначення? Якщо команда показуватиме успіхи під його керівництвом, то його можуть підтвердити на цій посаді. Але якщо результати будуть не найкращі, клуб може розглядати інші варіанти.

Важливо також враховувати, що заява клубу про те, що надалі буде надано інформацію щодо тренерського штабу Сергія Долганського, може означати появу нових тренерів або зміни вже існуючих. Це може бути екшн, спрямований на покращення ситуації в команді і забезпечення планування та розвитку належним чином.

Загалом, про призначення Сергія Долганського можна сказати, що це цікавий крок з боку Ворскли, який потребує уважного спостереження. Тепер залишається побачити, як команда зграється під його керівництвом і які результати вона покаже в майбутньому. Чекаємо на подальші оновлення з боку клубу.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.