Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Відповідь промоутера Ф юрі на звинувачення у пограбуванні Нганну : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Відповідь промоутера Ф юрі на звинувачення у пограбуванні Нганну : НОВОСТИ СПОРТА

Френк Воррен відповів на звинувачення щодо “пограбування” Френсіса Нганну в бою з Тайсоном Ф’юрі. Промоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі вважає, що його клієнт заслужено переміг колишнього бійця ММА у Саудівській Аравії.

За словами Воррена, Ф’юрі дійсно продемонстрував непереконливий виступ, але все ж заслужено переміг за очками. Воррен очікував, що Тайсон прорахує Нганну в перших раундах і потім покаже свою силу, але нокдаун змінив хід поєдинку. Проте, люди, які розуміють бокс, знають, що Ф’юрі переміг, незважаючи на його не дуже впевнений виступ.

Воррен також відповів на звинувачення у “пограбуванні”. Він стверджує, що будь-хто, хто розуміє, як рахувати бій, знає, що Ф’юрі заслужено переміг. І все більше людей, які переглянули повтор бою, приходять до цього висновку.

Тренер Дюбуа раніше назвав основну помилку Ф’юрі у бою з Нганну.

Заголовок: Промоутер Ф’юрі відповів на звинувачення у “пограбуванні” Нганну

Цитата автора: “Ми очікували, що Тайсон прорахує його в перших двох або трьох раундах, а потім увімкнеться, але нокдаун змінив хід поєдинку. Тепер люди, які наперед називали цей бій жартом, кажуть, що це було ганебно і погано для боксу, оскільки Ф’юрі довів справу до перемоги близьким рішенням суддів.”

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.