Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Відомий футболіст розповів про втому від зіркового життя : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Відомий футболіст розповів про втому від зіркового життя : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Мбаппе у юному віці став зіркою футболу

Французький нападник Парі Сен-Жермен Кіліан Мбаппе розповів, що іноді хоче побути звичайною людиною.

Бути зіркою – важкий тягар. Так вважає відомий французький футболіст Кіліан Мбаппе. Нападаючий ПСЖ та збірної Франції розповів, що часто сумує за звичайним людським життям.

Водночас форвард заявив, що ні про що не жалкує, через свій вибір.

“Коли я востаннє сам пішки ходив купувати багет? Я вже навіть не знаю. Це такі прості речі, які були рутиною, коли я був маленьким, коли батько казав мені піти за багетом. Зараз я б заплатив багато грошей, щоб зробити таку річ, яка більшості людей здається чимось звичайним. Чи шкодую я? Ні, не шкодую, адже це неминучість”, – цитує Мбаппе Le 10 Sport.

Нагадаємо, Кіліан Мбаппе вважається одним з найбільш дорогих футболістів світу. Портал Transfermarkt оцінює вартість француза в 180 мільйонів євро.

В цьому сезоні 25-річний форвард провів 25 матчів за ПСЖ, відзначившись 26 забитими м’ячами та 4 гольовими передачами.

Раніше стало відомо, що Ліонель Мессі випустить свою нову лінію кросівок.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Мбаппе і тягар зірки футболу

Статус знаменитості і багатства часто присутні в житті зірок футболу, але не завжди це приносить задоволення. Форвард Парі Сен-Жермен і збірної Франції, Кіліан Мбаппе, розповів, що він час від часу сумує за звичайним життям звичайної людини.

У спортивному світі бути визнаним і визначеним як надзвичайна особа може мати свої плюси, але часто це супроводжується втратою простоти і приватності. Мбаппе пригадує, як раніше він сам ходив купувати багет для своєї сім’ї, і тепер ця можливість стала недоступною через його славу та популярність.

Такий момент виводить Мбаппе на думку про значущість простих речей в житті і що прагнення бути звичайною людиною – це життєва енергія, яку він може втратити. Незважаючи на це, французький форвард не жалкує про свої рішення і зрозуміває, що таке життя стало неминучою частиною його професії.

І хоча Мбаппе визнаний одним з найінтригуючих та дорогих футболістів світу, у нього є бажання спробувати життя, яке не пов’язане зі славою та грою. Звичайний стан і непомітність були рутиною для нього у дитинстві, і тепер ця ностальгія стала частиною його спогадів.

Здатність побачити і зрозуміти таку складну емоційну позицію знаменитостей допомагає шанувати їхні досягнення та пожертви. Життя Кіліана Мбаппе є прикладом того, що бути зіркою футболу насправді не так просто і пов’язане з багатьма викликами, з якими намагаються справитися найталановитіші гравці світу.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.