Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Відгук промоутера Ф Юрі на чутки про кінець кар’єри британцем : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Відгук промоутера Ф Юрі на чутки про кінець кар’єри британцем : НОВОСТИ СПОРТА

Френк Воррен впевнений, що Тайсон Ф’юрі не планує завершувати свою професійну боксерську кар’єру. Промоутер британського боксера відреагував на чутки про те, що Ф’юрі збирається повісити рукавиці на цвях. Опитування, проведене у Британії, показало, що 35% вболівальників вважають, що Ф’юрі має закінчити кар’єру. Проте Воррен вважає, що лише сам Ф’юрі може прийняти рішення про свої подальші дії.

“Він знає краще за всіх. Тайсон знає краще за мене, краще за 65% і 35%, що він повинен робити. Він нікому нічого не винен. Якби він хотів закінчити кар’єру, я б щиро підтримав його. Він не хоче закінчувати кар’єру, а я не думаю, що він повинен це робити. Це був просто невдалий бій, і ми обов’язково дізнаємося, було це так чи ні в його наступному бою”, – заявив Воррен.

Раніше промоутер Едді Хірн також передбачав завершення кар’єри Ф’юрі. Однак, наразі Ф’юрі не має наміру припиняти свою спортивну діяльність.

Заголовок статті: Френк Воррен впевнений, що Тайсон Ф’юрі не планує завершувати свою боксерську кар’єру.

Цитата автора сайту: “Він знає краще за всіх. Тайсон знає краще за мене, краще за 65% і 35%, що він повинен робити.”

Висновок автора сайту: Ф’юрі не має наміру припиняти свою професійну боксерську кар’єру.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.