Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Усик: Захисники України приїхали підтримати мене та всю країну : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Усик: Захисники України приїхали підтримати мене та всю країну : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: ДТЕК

Близько 30 українських ветеранів підтримають Усика в Ер-Ріаді

Підтримати українського чемпіона на бій з Тайсоном Ф’юрі в столицю Саудівської Аравії прилетіла делегація українських ветеранів.

Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Олександр Усик на власній сторінці в соцмережі Instagram повідомив про прибуття української делегації ветеранів в Ер-Ріад на його бій з британцем Тайсоном Ф’юрі.

“Захисники України, серед яких енергетики, шахтарі, металурги, ветерани оборони Маріуполя, приїхали підтримати мене та всю Україну. Це наша спільна Битва за світло”, – написав він.

Бій Усика з Ф’юрі відбудеться в столиці Саудівської Аравії 18 травня.

Напередодні повідомлялося, що близько 30 українських ветеранів вирушили в Ер-Ріяд, аби підтримати українського боксера. В делегацію увійшли шахтарі та енергетики ДТЕК, які повернулися на свої робочі місця з фронту, металурги й гірники Метінвесту та захисники Маріуполя.

Нагадаємо, 8 травня, після чергових масованих обстрілів рашистами об’єктів української енергетичної інфраструктури, Олександр Усик та енергокомпанія ДТЕК запустили кампанію Битва за світло, метою якої є акцентування уваги міжнародної спільноти на критичному становищі енергетичного сектору України та заклик до термінової технічної допомоги для всіх українських енергетичних компаній, які постраждали внаслідок обстрілів російських загарбників. В рамках кампанії український чемпіон вже звертався до світової спільноти з проханням допомогти захистити і відновити українську енергосистему.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.