Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Україна не змогла пробитися на Євро-2024 після нічиєї з Італією : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Україна не змогла пробитися на Євро-2024 після нічиєї з Італією : НОВОСТИ СПОРТА

Україна не змогла вийти на Євро-2024, зігравши внічию з Італією

Українська збірна під керівництвом Сергія Реброва отримає ще один шанс у плей-оф відбору на чемпіонат Європи-2024. У рамках десятого туру кваліфікації, Україна зустрілася з національною командою Італії.

З початку гри обидві команди продемонстрували відкритий футбол. Вже на 7-й хвилині К’єза з лінії воротарського майданчика пробив вище воріт після кутового удару. Українська команда намагалася знайти слабину в суперника за допомогою швидких атак, але не змогла забити гол.

Італійці виявляли більшу агресивність в атаці. Распадорі декілька разів пробивав здалеку, але удари не принесли результату. Фраттезі також мав свій момент, але не зміг переграти українського воротаря.

Перший тайм завершився без голів, хоча обидві команди продовжували грати активно. У другому таймі італійці стали діяти ще більш сміливо, але їх удари не потрапляли в ворота. Україна також мала свої моменти, але не змогла забити гол.

У заключному відрізку гри напруження трохи зменшилося, італійці почали затягувати час, а українська команда не змогла наблизитися до воріт суперника. Навіть у компенсований час Михайло Мудрик не отримав пенальті після контакту з Кристанте.

Збірна України не змогла забити гол італійцям, які разом з Англією пройшли до основної частини чемпіонату Європи-2024.

Статистика матчу Україна – Італія у відборі на Євро-2024:

– Володіння м’ячем: 41% – 59%

– Удари: 8-17

– Удари у ворота: 5-2

– Фоли: 13-9

– Кутові: 4-9

Склади команд:

Україна: Трубін – Конопля (Тимчик, 84), Сваток, Забарний, Миколенко – Степаненко (Пихальонок, 80) – Циганков (Зубков, 80), Судаков, Зінченко (Сікан, 85), Мудрик – Довбик.

Італія: Доннарумма – ді Лоренцо, Ачербі, Бонджорно, Дімарко – Фраттезі, Жоржиньйо (Кристанте, 71), Барелла – Дзаніоло (Політано, 71, Дарміан, 90+2), Распадорі (Скамакка, 46), К’єза.

Попередження: Конопля – Бонджорно.

За результатами матчу Україна – Італія, українська збірна не змогла вийти на Євро-2024, але отримає ще один шанс у плей-оф відбору.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.