Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У збірній і Динамо привітали Реброва з ювілеєм : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

У збірній і Динамо привітали Реброва з ювілеєм : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Сергію Реброву виповнилось 50 років

Головному тренеру національної команди України сьогодні виповнилось 50 років.

Сьогодні свій 50 день народження відзначає головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров.

Нагадаємо, що як гравець Ребров виступав за Шахтар, Динамо, Тоттенгем, Фенербахче, Вест Гем, Рубін та Ірпінь Гореничі. У його активі дев’ять перемог у чемпіонаті України, сім титулів Кубка України, один – Суперкубка України та ще два – чемпіона Росії.

Як тренер Сергій Станіславович двічі завоював чемпіонство України та Кубок України, а також одного разу Суперкубок із київським Динамо, тричі став чемпіоном Угорщини з Ференцварошем, і виграв чемпіонат ОАЕ і Кубок ліги разом з Аль-Айном.

У Динамо привітали свого колишнього гравця і тренера з ювілеєм. Столичний клуб презентував вітальну добірку яскравих моментів із кар’єри Реброва.

Також отримав поздоровлення тренер і у збірній України, з якою сьогодні відіграє товариський поєдинок проти команди Німеччини.

Гравці збірної та тренерський штаб подарували наставнику футболку із вланими підписами.

Привітав Сергія Станіславовича і колишній партнер по Динамо та збірній, а нині голова УАФ Андрій Шевченко.

Нагадаємо, що товариський матч між збірними Німеччини та України відбудеться у понеділок, 3 червня, у Нюрнберзі на стадіоні Макс Морлок. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Раніше стала відома заявка збірної України на матч з Німеччиною.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.