Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Шахтар обіграв у рамках товариського матчу Пюнік : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Шахтар обіграв у рамках товариського матчу Пюнік : НОВОСТИ СПОРТА

Донецький клуб без проблем здолав команду з Вірменії.

 

У понеділок, 22 січня, у рамках товариського матчу Шахтар зустрічався із Пюніком. Ігри завершилися перемогою українського колективу з рахунком 2:0.

 

Голами у цій грі відзначилися Олександр Зубков та Віктор Цуканов. Обидва голи були забиті у кожному з таймів.

 

 

 

Нагадаємо, наступний свій матч Шахтар проведе проти Льоха. Гра відбудеться 25 січня.

 

Шахтар – Пюнік 2:0

 

Голи: Зубков, 14, Цуканов, 82

 

Шахтар (1 тайм): Різник – Азаров, Матвієнко, Бондар, Конопля – Степаненко – Кевін, Судаков, Бондаренко, Зубков – Сікан.

 

Шахтар (2 тайм): Рудько – Педріньо, Ракицький, Лемкін (Лацабідзе, 72), Гочолеішвілі – Назарина – Невертон, Егіналду, Криськів, Очеретько (Цуканов, 72) – Швед.

 

Пюнік: Бучнев – Жуніньйо, Братков, Вакуленко, Кочук, Давидян – Гонсалвес, Дашян, Сантос – Отубанджо, Юричич.

 

 

У понеділок, 22 січня, Шахтар Донецьк провів товариський матч проти команди Пюнік з Вірменії. Українська команда здобула перемогу з рахунком 2:0.

Голами у цій грі відзначилися Олександр Зубков та Віктор Цуканов. Ці два голи були забиті у кожному з таймів. Шахтар продемонстрував хорошу гру та ефективну реалізацію моментів.

Наступний матч Шахтар відбудеться 25 січня проти команди Льоха. Ця гра буде ще одним випробуванням для нашої команди та може дати вагому інформацію про стан гравців перед наступними змаганнями. Подивимося, як наша команда буде реагувати на новий виклик та якими тренерськими рішеннями вони скористаються для досягнення успіху.

Зазначимо склади команд у цьому матчі:

Склад Шахтара (1 тайм): Різник – Азаров, Матвієнко, Бондар, Конопля – Степаненко – Кевін, Судаков, Бондаренко, Зубков – Сікан.

Склад Шахтара (2 тайм): Рудько – Педріньо, Ракицький, Лемкін (Лацабідзе, 72), Гочолеішвілі – Назарина – Невертон, Егіналду, Криськів, Очеретько (Цуканов, 72) – Швед.

Склад Пюніка: Бучнев – Жуніньйо, Братков, Вакуленко, Кочук, Давидян – Гонсалвес, Дашян, Сантос – Отубанджо, Юричич.

У наступних матчах команда Шахтара має продовжити свої успіхи та показати сильну гру як в атакі, так і в обороні. Цей товариський матч був лише одним етапом в підготовці команди до наступних важливих змагань. Необхідно зосередитися на подальшому розвитку та покращенні гри, а також врахувати сильні та слабкі сторони команди суперника. Сподіваюся, що тренерський штаб і гравці Шахтару вживуть всіх необхідних заходів для досягнення успіху в наступних матчах.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.