Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Протести в Німеччині та Англії проти впровадження футбольної Суперліги : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Протести в Німеччині та Англії проти впровадження футбольної Суперліги : НОВОСТИ СПОРТА

У Німеччині та Англії виступили проти футбольної Суперліги

Представники ще двох країн не хочуть відпускати своїх представників до турніру товстосумів.

Фото: Getty Images

Клуби АПЛ не виступатимуть у Суперлізі

Німецька футбольна ліга виступила проти можливого створення футбольної Суперліги. Організація випустила офіційну заяву, у якій зокрема наголошується, що DFL не буде підтримувати новий турнір, який може бути реалізовано після рішення суду Європейського союзу.

“DFL відкрито підтримує європейську спортивну модель і відкидає змагання, які не організовують асоціації та ліги”, – йдеться в заяві.

Так само проти створення нового турніру футбольних-товстосумів виступили і в Англії. В АПЛ заздалегідь підготувалися до того, аби не допустити участі своїх команд у майбутньому проєкті Суперліги.

Як повідомляє Sky Sports, за нинішніх обставин англійські клуби не зможуть приєднатися до Суперліги, а її існування буде вкрай утрудненим без них.

Після перших новин про можливість створення Суперліги в АПЛ суттєво переглянули статут. Тепер у ньому, вже на першій сторінці йдеться: “Ми колективно віддані Прем’єр-лізі та усвідомлюємо свою відповідальність за її підтримку. Ми не будемо займатися створенням нових конкурентних форматів поза правилами Прем’єр-ліги”.

До того ж, уряд Великої Британії також хоче створити незалежний футбольний регулятор, який заборонить клубам вступати в ліги, що відкололися.

Нагадаємо, раніше проти створення футбольної Суперліги висловилась іспанська Ла Ліга.

“Представники Німеччини та Англії виступили проти футбольної Суперліги”

Цитата автора сайту: “DFL відкрито підтримує європейську спортивну модель і відкидає змагання, які не організовують асоціації та ліги”.

Висновок автора сайту: У Німеччині та Англії виступили проти створення футбольної Суперліги, що ускладнює її реалізацію без участі клубів цих країн. Крім того, уряд Великої Британії планує створити незалежний футбольний регулятор, що заборонить клубам вступати в ліги, що відкололися.

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.