Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Помер легендарний німецький футболіст Франц Бекенбауер : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Помер легендарний німецький футболіст Франц Бекенбауер : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Помер Франц Бекенбауер

Франц Бекенбауер – один із найкращих гравців XX століття, чемпіон світу, чемпіон Європи, п’ятиразовий чемпіон ФРН і триразовий чемпіон США. Двічі був володарем Золотого м’яча.

Помер один з найкращих захисників в історії футболу Франц Бекенбауер. Йому було 78 років. Про смерть легендарного футболіста повідомила його родина, пише isport.ua.

“З глибоким сумом ми повідомляємо, що мій чоловік і наш батько, Франц Бекенбауер, мирно помер уві сні вчора, в неділю, в оточенні своєї сім’ї. Ми просимо вас сумувати мовчки і утримуватися від будь-яких запитань”, – йдеться у повідомленні сім’ї.

Франц Бекенбауер – один із найкращих гравців XX століття, чемпіон світу, чемпіон Європи, п’ятиразовий чемпіон ФРН і триразовий чемпіон США. Він двічі був володарем Золотого м’яча. Як тренер Беккенбауер працював у рідних Баварії і збірній Німеччини, з якими здобув титули чемпіона Німеччини та чемпіона світу.

Нагадаємо, у віці 42 років помер вихованець Дніпра, ексзахисник збірної України з футболу Богдан Шершун.

Раніше повідомлялося, що внаслідок російського обстрілу загинув ексбаскетболіст збірної України Віктор Кобзистий.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Франц Бекенбауер – один із найкращих гравців XX століття та великий легенда світового футболу. Його смерть – велика втрата для спортивного світу. Бекенбауер був відомий своєю технікою, інтелектом і лідерскими якостями на полі. Він був чемпіоном світу і Європи, а його досягнення поставляють його на одну лінію з найвеличнішими гравцями усіх часів.

Як гравець, Бекенбауер був спроможним адаптуватися до різних ролей у команді. Він виступав як захисник, півзахисник і навіть нападник. Його визнавали не тільки як надзвичайно технічного футболіста, але й володаря виняткового естетичного стилю гри.

У своїй тренерській кар’єрі Бекенбауер не менш успішний. Він працював з одними з найкращих команд в світі і здобув численні трофеї. Його навички лідерства та тактичного генія допомогли йому досягти успіхів як на клубному, так і на збірному рівні.

Смерть Бекенбауера буде величезним ударом для всього футбольного світу. Він був символом елегантності й стильності, як на полі, так і за його межами. Його успіхи і внесок у футбол назавжди залишаться в пам’яті фанатів спорту по всьому світу.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.