Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Олександр Усик – Тайсон Ф юрі. Онлайн трансляція бою : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: iSport.ua

Усік – Фьюрі онлайн

Сьогодні 18 травня, чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик проведе об’єднавчий бій з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

 

Поєдинок між українцем і британцем відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті. 

 

Орієнтовний час початку бою – не раніше 00:30 неділі, 19 травня, за київським часом.

 

У цьому поєдинку немає явного лідера. Уболівальники та експерти розійшлися у думках, а букмекери оцінюють шанси чемпіонів практично ідентичними коефіцієнтами.

 

Цікаво, що раніше лідером вважався Фьюрі. Але після його невиразного перформансу з Френсісом Нганну і після того, як з його вини за останні півроку бій двічі переносився, Усік спершу наздогнав британця, а потім навіть трошки випередив.

 

Практично всі оглядачі сходяться на тому, що дуже багато у цьому бою залежатиме від роботи рефері та суддів.

 

За підсумками цієї дуелі суперважка вага отримає абсолютного чемпіона світу вперше в XXI сторіччі. Боксери також підписали угоду, в якій йдеться про проведення реваншу, незалежно від результату першої очної зустрічі.

Судді поєдинку Усік – Фьюрі

Поєдинок Усік – Фьюрі обслужить рефері Марк Нельсон (США) та міжнародна бригада суддів: Майк Фітцджеральд (США), Мануель Олівер Паломо (Іспанія) та Крейг Меткалф (Канада).

 

 

Онлайн – трансляція поєдинку Усік – Фьюрі 

 

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.