Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Оголошено офіційну дату бою між Усиком та Ф’юрі : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Оголошено офіційну дату бою між Усиком та Ф’юрі : НОВОСТИ СПОРТА

Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі: Оголошено дату бою

Офіційно оголошено, що чемпіонський боксерський поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії. Пресконференція, на якій було оголошено цю новину, відбулася 16 листопада в Лондоні. Усик є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF, а Ф’юрі володарем титулу WBC. Беттери надають перевагу Ф’юрі, коефіцієнт на Усика трохи більший.

Початково бій планували провести 23 грудня 2023 року, але його перенесли через травму, яку Ф’юрі отримав у поєдинку проти Френсіса Нганну. Тепер переможець цього поєдинку стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті. Усик має три чемпіонські пояси (WBA, WBO та IBF), а Ф’юрі володіє титулом WBC.

Українець провів обов’язковий захист чемпіонських поясів у серпні, перемігши Даніеля Дюбуа нокаутом у дев’ятому раунді. Усик має 21 перемогу (14 – нокаутом) у 21 поєдинку, п’ять з яких він провів у надважкій вазі. Він також став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті.

Ф’юрі має 34 перемоги (24 – нокаутом) і одну нічию у професійному боксі.

Заголовок: Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі: Оголошено дату бою

Цитата автора сайту: “Чемпіонський боксерський поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії.”

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.