Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Легендарного гравця відсторонили від футболу за відправку непристойних фото : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Легендарного гравця відсторонили від футболу за відправку непристойних фото : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Reuters

Овермарс постраждав через свою непристойну поведінку

Колишнього футболіста збірної Нідерландів жорстко покарали за домагання на адресу жінок в Аяксі.

ФІФА жорстко покарала колишнього гравця збірної Нідерландів Марка Овермарса. Легендарного гравця усунули від будь-якої футбольної діяльності у всьому світі.

Такий бан експівзахисник Аякса і Арсенала заробив за надсилання непристойних фотографій жінкам. Про це повідомляє NRC.

“Після запиту Королівської футбольної асоціації Нідерландів дисциплінарний комітет ФІФА наклав санкції на Овермарса, які діятимуть у всьому світі”, – наголошується в заяві Міжнародної федерації футболу.

Таким чином Марку Овермарсу, який нині працює спортивним директором Антверпена, доведеться піти з займаної посади чемпіонів Бельгії.

Зазначимо, скандал з Овермарсом відбувся на початку 2022-го. Тоді він залишив посаду спортивного директора Аякса. Причиною стало те, що він надсилав знімки свого статевого органу співробітницям клубу без їхньої згоди. У листопаді 2023-го його усунули від футбольної діяльності у Нідерландах.

Нагадаємо, як гравець збірної Нідерландів Овермарс двічі ставав бронзовим призером чемпіонатів Європи. У складі Аякса він став триразовим чемпіоном Нідерландів та переможцем Ліги чемпіонів, у складі лондонського Арсеналу – чемпіоном та володарем Кубка Англії.

Нагадаємо, раніше суд виправдав Кріштіану Роналду у справі про зґвалтування.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ФІФА прийняла рішення накласти жорстку дисциплінарну санкцію на колишнього футболіста збірної Нідерландів Марка Овермарса, за непристойну поведінку щодо жінок в Аяксі. За цей проступок легендарного гравця було усунено від будь-якої футбольної діяльності у всьому світі.

Скандал з Овермарсом стався на початку 2022 року, коли він надсилав непристойні фотографії жінкам-співробітницям клубу Аякс без їхньої згоди. Як наслідок, він був вимушений покинути посаду спортивного директора клубу. У листопаді 2023 року його також було усунено від футбольної діяльності у Нідерландах. Тепер ФІФА встановила загальнодоступну санкцію проти нього, яка буде діяти у всьому світі.

Цей рішення ФІФА є важливим кроком у боротьбі з сексуальними домаганнями та неетичною поведінкою у футбольному світі. Воно показує, що футбольні організації серйозно ставляться до таких випадків та не приймають непристойну поведінку своїх членів.

Овермарсу доведеться не тільки покинути посаду спортивного директора Антверпена, а й зупинити будь-яку футбольну діяльність. Його кар’єра, яка колись була успішною, тепер закінчена через його непристойні вчинки.

Проте, ця санкція висунула ряд запитань. Оскільки Овермарс нині вже не грає на полі, а виступає в ролі спортивного директора, як конкретно буде здійснюватися контроль над його діяльністю після такого заборони? Чи буде він все ще залучатися до роботи у футболі у тій чи іншій формі?

Незважаючи на це, рішення ФІФА стане прикладом для інших футбольних організацій та клубів, яким потрібно приділяти більшу увагу питанням поведінки гравців та керівництва. Стосовно Овермарса, ця санкція є законною та висловлює загальнодоступне порушення його етики і честі.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.